Timmerfabriek Janssen Herveld | Tielsestraat 150 Herveld | 0488 491862
Url: Producten/Schuifpuien en serres


KOMO certificaat 33045 (BRL 0801) met aanvullend certificaat houten buitendeuren (BRL 0803)

Schuifpuien

Een schuifpui is een moderne oplossing om een royale doorgang te creeren naar uw tuin of balkon. Door het grote glasoppervlak heeft u veel lichtinval binnen. Wij leveren twee soorten schuifpuien: de hefschuifpuien en kiepschuifpuien.

Bij de hefschuifpuien kan de deur alleen schuiven, bij kiepschuifpuien kan de deur kiepen en schuiven.

 

 

 

Serres

Voor een kleine aanpassing aan uw woning maar voor een grote winst in ruimte van uw woning kunt u denken aan de aanbouw van een serre. Wij hebben ruime ervaring in het maken en leveren van houten serres.

Er zijn verschillende soorten serres. Naast de vraag hoe en waarvoor u uw serre straks wilt gaan gebruiken is het ook goed om na te denken over de sfeer, de stijl en de vorm die uw serre moet krijgen. Bij ons bent u zeker aan het goede adres.

 

   

 

    

 

4 Sezoenenpui

Wilt u ‘s zomers uw tuin betrekken bij uw woonkamer, dan is een 4-seizoenenpui wellicht een overweging. Het schema toont een scala aan mogelijkheden, zoals de toepassing van een loopdeur.
De pui wordt geheel afgemonteerd met Centor vouwwand deurbeslag.

Het nauwkeurig plaatsen en afhangen wordt door onze specialisten in de fabriek uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van een optimaal functionerend eindproduct met een lange levensduur