Timmerfabriek Janssen Herveld | Tielsestraat 150 Herveld | 0488 491862
Url: Downloads/Inbraakwering


KOMO certificaat 33045 (BRL 0801) met aanvullend certificaat houten buitendeuren (BRL 0803)

Inbraakwering

Thuiskomen en ontdekken dat er is ingebroken, is voor iedereen die het overkomt een ingrijpende gebeurtenis. Afgezien van de materiële schade en verlies, is er ook vaak sprake van emotionele gevolgen. Het kan lang duren voor u zich weer veilig voelt in uw eigen huis... De kans dat het u overkomt wordt vele malen kleiner als u zorgt voor gedegen deuren en kozijnen!

Timmerfabriek Janssen is gecertificeerd om inbraakwerend geveltimmerwerk te leveren dat voldoet aan "Weerstandklasse 2", ofwel "Weerstandklasse Zwaar", volgens de richtlijn NEN 5096. Dit voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

 

Wij gebruiken uitsluitend duurzaam en modern hang- en sluitwerk van gerenommeerde merken, dat uiteraard ook voldoet aan de bijbehorende  Klasse 2. Dit is te herkennen aan de twee sterren op de producten.

 

Meer informatie over het Keurmerk en over inbraakpreventie in het algemeen kunt u vinden op http://www.politiekeurmerk.nl/ en bij uw plaatselijke politie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor verdere informatie.