Timmerfabriek Janssen Herveld | Tielsestraat 150 Herveld | 0488 491862
Url: Nieuws


KOMO certificaat 33045 (BRL 0801) met aanvullend certificaat houten buitendeuren (BRL 0803)

Nieuws

 

FSC® Certificering

Hout word veel gebruikt als grondstof voor diverse bouwwerken. De afgelopen jaren wordt het bewustzijn steeds groter op het gebied van de eindigheid van grondstoffen. Daarom heeft Timmerfabriek Janssen Herveld B.V. zich gecertificeerd voor het FSC keurmerk.

wij zijn FSC gecertificeerd onder SGSCH-CoC-009216N

(Het certificaat is te downloaden onder het hoofdstuk downloads)

 

Wat is FSC keurmerk
De Forest Stewardship Council is een organisatie die er voor zorgt dat tropische bossen goed en verantwoord worden beheerd. Met het FSC-keursysteem kunnen boseigenaren aantonen dat zij zich aan de afspraken houden en onderscheiden ze zich van degenen die hun bos niet goed beheren.

Daarnaast zorgt het FSC keurmerk er voor dat het hout herkenbaar is voor de eindgebruiker. Deze kan er zeker van zijn dat het uit goed beheerde bossen komt, doordat het hout door de hele handelsketen wordt gevolgd.

 

Nieuwe kozijnverbindingen BRL 0819

Vanaf 01-06-2012 hebben wij onze kozijnverbindingen aangepast n.a.v. de nieuwe BRL0819 die vanaf 01 juli 2012 van kracht is geworden.

D.m.v. duurzaamheid testen kunnen wij aantonen dat deze nieuwe verbindingen gegarandeerd dicht blijven, nu en in de toekomst.

 

Afbeelding nieuwe kozijnverbinding