Timmerfabriek Janssen Herveld | Tielsestraat 150 Herveld | 0488 491862
Url: Het bedrijf/Geschiedenis


KOMO certificaat 33045 (BRL 0801) met aanvullend certificaat houten buitendeuren (BRL 0803)

Geschiedenis

 

Timmerfabriek Janssen Herveld is in 1911 begonnen als eenmans timmerbedrijf. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenomeerde timmerfabriek met een goede staat van diensten.

 

 

In 1984 heeft ons bedrijf het KOMO certificaat nr. 33045 voor houten gevelelementen behaald. In 2000 hebben wij tevens het deelcertificaat voor houten buitendeuren behaald. Sinds 1988 hebben wij de timmerfabriek verder uitgebreid.

Sindsdien leveren wij onze producten aan verschillende afnemers zoals aannemers, montagebedrijven en particulieren. Wij leveren onze producten in de woning- en utilitietsbouw. Dit geldt voor klein- en middelgrote nieuw-, verbouw en renovatieprojecten.

 

Mogelijkheden

De mogelijkheden lijken onbeperkt. Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor minder traditioneel, andere afmetingen, andere houtsoorten, andere vormen en aanvullende eisen op het gebied van Duurzaam Bouwen en veiligheid. 
Wij gaan graag de uitdaging aan om binnen de wettelijk gestelde eisen dat maatwerkproduct te realiseren. Maar ook voor de “standaard” voor- en achterdeurkozijnen kunt u bij Timmerfabriek Janssen terecht.